Webinar DOBOT Robotica

Nieuws
18 januari 2021

Webinar DOBOT Robotica
We richten ons met DOBOT op de maatschappelijke behoefte om een brede basiskennis Robotica te ontwikkelen en uit te bouwen. Met uitgekiende lessen kunnen leerlingen en studenten zich tot betere probleemoplossers, creatieve en kritische denkers ontplooien; vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, en daarnaast bijdragen aan de algemene en intellectuele ontwikkeling.

Levend curriculum
Up-to-date met de almaar veranderende technologie, waarbij de lessen relevant zijn en blijven voor de moderne industrie. Het lesmateriaal kan eenvoudig naast het bestaande materiaal worden geïmplementeerd en door de inzet van het coördinatenbord zijn de lessen eenvoudig uit te breiden en de opdrachten oneindig.

Confucius
“Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

Hands-on lesmethode
De leerlijn biedt bijzondere leerkansen en overbrugt de kloof tussen de huidige kennis en kunde van studenten en de behoeften aan personeelsontwikkeling in het bedrijfsleven.

De webinar wordt op drie momenten aangeboden. Maak a.u.b. een keuze uit een van onderstaande data:

Woensdag 3 feb 19:00 -20:30
Donderdag 4 feb 10:00 – 11:30
Donderdag 4 feb 15:00 – 16:30

Inschrijvingen via deze link:
https://forms.gle/1WSFRMbjdPkgMiPn7

Graag tot dan!